Antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer (inkl. instruktør), ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for idræt og holdtræning helt frem til d. 28-2-2021.

Ren praktisk bliver vi nødt til at sige at de første 9 tilmeldte på holdet (og det er ren vilkårligt man er blevet meldt på til sæsonstart) får en plads. Derfra arbejder vi dog på andre løsninger. Der vil fx. blive opsat ekstra hold, som man så kan melde på fx. morgenhold både kl. 7.30 og kl. 8.35.  Evt. er der nogle der selv kan flytte til et hold,  hvor der også er pladser.

Eftermiddagshold og aftenhold vil der også være begrænsninger på og der vil blive forsøgt at lave en løsning med fx. et opsamlingshold sidst på ugen, der kan tilmeldes for de der ikke kunne komme på det faste hold. Evt. kan der blive lavet virtuel træning fx. til pilates og andre hold.

Der er også krav om mundbind fra når du kommer ind i et center og ind til omklædningsrummet, og mundbind igen når du går fra omklædningsrummet og hjem igen. Der kræves ikke mundbind medens man træner i fitnesscentret.

Derfor vil der i øjeblikket også  kræves mundbind i forgangen til holdtræning. I holdsal og spinningsal kræves der ikke mundbind.