Om centret

TRÆNINGSMULIGHEDER

Vinderup Fitness tilbyder en bred vifte af træningsmuligheder, der passer til alle uanset træningsniveau. Vores faciliteter er udstyret med moderne udstyr inden for både styrketræning, konditionstræning og funktionel træning.

HOLDTRÆNING FOR ALLE…

Deltag i holdtræning hos Vinderup Fitness, hvor vi byder alle velkommen, uanset alder og træningsniveau. Vores engagerede instruktører sørger for motiverende og effektive træninger, der passer til alle. Fra ZUMBA til CYCLING. Holdtimer, der kan sætte pulsen op, styrke musklerne og stramme op, øge forbrænding og styrke fællesskabet. Find dit nye yndlingshold og bliv en del af vores energifyldte fællesskab.

STYRKETRÆNING TIL DIG, DER GERNE VIL STYRKE MUSKLERNE OG BLIVE STÆRKERE.

Tag dit næste skridt mod større muskler, opstramning og mere styrke med Vinderup Fitness. Vores faciliteter tilbyder et bredt udvalg af vægte og maskiner, der passer til alle niveauer. Vores erfarne instruktører står klar til at guide dig gennem effektive og sikre træningsprogrammer, der er skræddersyet til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Uanset om du er nybegynder eller øvet, har vi de redskaber og den støtte, du har brug for. Lad os hjælpe dig med at opbygge din styrke og nå dine mål!

UDENDØRSTRÆNING FORÅR OG SOMMER

I periode maj-september afvikles flere af vore holdtræninger udendørs på lækkert crossfit gummigulv. Det er hold såsom Tabata, Bodyfit, Bootcamp, Bodyfitness og Cirkeltræning.

Der er yderligere et udendørsstyrkeområde med nogle racks og stativer.

VÆGTTABSHOLD & SLANKEPROGRAM

Slut dig til vores vægttabshold og slankeprogram hos Vinderup Fitness, hvor du får støtte og vejledning på din vej mod et sundere jeg. Vi planlægger personlige programmer, der matcher dine behov og målsætninger. Sammen skaber vi en positiv og motiverende atmosfære, hvor hvert lille fremskridt fejres. Vores fællesskab støtter dig i at opnå varige resultater og hjælper dig med at implementere sunde vaner, der varer ved. Start din transformation med os og oplev en ny, sundere version af dig selv. Vægttabsforløb kan både være på hold der kører nogle gange om året – men også individuelt.

Kredsløbstræning – Konditionstræning

Vi har et stort udvalg i cardiomaskiner. Technogym, Drax, Precor m.m.

Udvalget består af flere løbebånd og cykler med internetforbindelse. Skillmill crossfit løbebånd, trappemaskiner, romaskine og Praxtourcykel. Derudover flere forskellige og effektive crosstrainers.

Galleri

Se lidt fra Vinderup Fitness i vores billedegalleri. Få et indblik i vores faciliteter og den indbydende atmosfære, der venter på dig.

​ÅBENT ALLE UGENS DAGE FRA 5.00 – 23.00:

Bemandingstidspunkter.

Man – Tor: kl. 08-11.30 og kl. 15-19.30
Fre: kl. 08-11.30 og kl. 15-17
Lør: 10-12.00

HOLDTIDER:

SE BOOKING KALENDEREN HER.

PRISER

Transparente og konkurrencedygtige priser, der passer til enhver livsstil. Har du spørgsmål, så kontakt os på info@vinderup-fitness.dk eller 97 44 33 36